1 |
Бірінші сұрыпты бидай ұны |
2 |
Бірінші сұрыпты ұннан жасалған бидай наны (қалыпты нан) |
3 |
Түтік кеспе (өлшеніп салынатын) |
4 |
Қарақұмық жармасы (дән, өлшеніп салынатын) |
5 |
Ажарланған, күріш (домалақ дәнді, өлшеніп салынатын) |
6 |
Картоп |
7 |
Асханалық сәбіз |
8 |
Басты пияз |
9 |
Ақбас қырыққабат |
10 |
Ақ қант – құмшекер |
11 |
Күнбағыс майы |
12 |
Сиір еті (сүйекті жауырын-төс бөлігі) |
13 |
Тауық еті (сан сүйек және іргелес жұмсақ еті бар сан жілік) |
14 |
Пастерленген сүт, майлылығы 2,5% жұмсақ қаптама |
15 |
Айран, майлылығы 2,5% жұмсақ қаптама |
16 |
Сары май (тұздалмаған майлығы кемінде 72,5%, толықтырғыш пен өсімдік майлары қосылмаған) |
17 |
Сүзбе: майлығы 5 – 9 % |
18 |
Тауық жұмыртқасы (I санат) |
19 |
Ас тұзы («Экстра» -дан басқа) |